Organizované podujatia - Pompurová, Kristína
Organizované podujatia v destináciách cestovného ruchu ako vhodné spestrenie pobytu návštevníkov ako aj prínos pre ubytovacie a stravovacie zariadenia. Závery z prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, do akej miery sa slovenskí návštevníci zúčastňujú organizovaných podujatí a koľko míňajú na tovar a služby. Účasť na podujatiach ako hlavný motív návštevy destinácie. Plánovanie účasti na podujatiach. Výdavky spojené s účasťou.