Hotelierka roka - Kramárová, Zlatica
Víťazka súťaže Hotelier roka - riaditeľka hotela Borovica na Štrbskom Plese. Tajomstvo úspechu. Hlavné zameranie hotela. Marketing hotela. Predaj pobytových balíčkov a wellness balíčkov.