7 najväčších hotelierskych omylov - Mištík, Richard
Kritérium vstupu do hotela - funkčnosť a čistota. Požiadavky na hotelové izby. Hygiena v reštaurácii, chuť jedál a rýchlosť obsluhy. Odstránenie technických nedostatkov. Medziľudská interakcia. Vhodné správanie personálu. Očakávania zákazníkov.