Z doby kamennej do súčasnoti - eGovernment - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s Ing. Pavlom Bojňanským, generálnym riaditeľom sekcie informatizácie spoločnosti Ministerstva financií SR, o vládnom návrhu nového zákona o eGovernmente.