Prehľad vecnej pôsobnosti orgánov nezávislej finančnej kontroly štátov Vyšehradskej skupiny - Boďa, Martin
Úprava činnosti nezávislých inštutúcií zodpovedajúcich za štátnu kontrolu hospodárenia s verejnými financiami v štyroch štátoch Vyšehradskej skupiny a kompatibilita ich vecnej pôsobnosti so závermi a princípami obsiahnutými v Limskej deklarácii o základných zásadách nezávislej finančnej kontroly z roku 1977.