Majetok biologického charakteru v účtovníctve príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Klasifikácia zvierat ako majetku biologického charakteru. V zmysle platných postupov účtovania sú zvieratá základného stáda a ťažné zvieratá dlhodobým majetkom a ostatné zvieratá patria medzi zásoby v účtovnej triede 1 - Zásoby.