University rankings: what they can and cannot offer - Mikócziová, Jana
Popularita a vplyv globálnych rankingov univerzít na celom svete. Prínosy a nedostatky rankingov. Odporúčania zamerané na zachovanie dobrých stránov rankingov a obmedzenie ich nevýhod.