Revitalizácia na trhu nehnuteľností a udržateľný rozvoj sídiel - Tvrdoň, Jozef
Revitalizácia nehnuteľností vo forme "brownfield", ktorú možno charakterizovať ako opustené územie s rozpadajúcimi sa budovami, nevyužívanými stavbami a nefunkčnými priemyselnými zónami. Spojenie aktivít účastníkov v procese revitalizácie.