Kompozitný predstihový indikátor hospodárskeho cyklu Slovenska - Tkáčová, Andrea
Konštrukcia vlastného predstihového kompozitného indikátora CLI (Composite leading indicator), ktorý umožňuje krátkodobú predikciu vývoja hospodárskeho cyklu Slovenska.