Validácia predikčných bankrotových modelov v podmienkach SR - Delina, Radoslav
Prehľad štúdií v danej oblasti a validácia vybraných modelov na vzorke slovenských firiem prístupom využívaným v metodike data miningu pre hodnotenie predikčnej sily vybraných modelov.