Corruption and the economic crisis: empirical indications from Eastern Európe - Torsello, Davide
Vymedzenie pojmu korupcia. Faktory, ktoré na ňu vplývajú. Boj s korupciou vo východnej Európe. Korupcia v časoch hospodárskej krízy.