NATO-Russian relations in the new international security environment - Jankowski, Dominik
Nová paradigma medzinárodnej bezpečnosti. Aktuálne otázky ruskej vízie v rámci vzťahov medzi Nato a Ruskom. Problematika z perspektívy aliancie.