Analýza deficitného financovania na báze všeobecnej ekonomickej rovnováhy vo vybraných štátoch eurozóny - Feješ, Martin
Rozbor všeobecnej ekonomickej rovnováhy vo vybraných štátoch eurozóny s dôrazom na deficitné financovanie. Akumulácia dlhu a financovanie deficitu jednotlivých krajín eurozóny z dôvodu zvýšených deficitov bilancií príjmov a výdavkov.