Plánovanie peňažných tokov - Krištofík, Peter
Globálna kríza a dôležitosť témy likvidity a dostatku peňažných prostriedkov z interných zdrojov. Časové dimenzie plánovania hotovosti. Dlhodobé plánovanie hotovosti. Krátkodobé plánovanie hotovosti. Výzvy v plánovacom procese.