Prístupy k analýze zisku podniku ukazovateľ RONA - Nagy, Ladislav
Výnosnosť čistých aktív (RONA - Return on net assets) je istou modifikáciou klasickej rentability aktív (ROA - Return on assets). Príklad na faktorovú analýzu ukazovateľa RONA.