Educational institutions in the process of internationalisation - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Internacionalizácia vzdelávania so zvláštnym zreteľom na vysoké školstvo. Dôvody, ktoré viedli k jej zavádzaniu v rámci globalizovanej spoločnosti, možné výhody a nevýhody pre vzdelávací systém krajín. Jednotlivé zložky tohto procesu. Význam výučby cudzích jazykov vzhľadom na jednotlivé komponenty procesu internacionalizácie.