Pracovné podmienky pri práci s počítačom - Ondrejková, Ľudmila
Zabezpečenie ochrany zdravia zamestnancov pri práci ako jedna zo základných povinností zamestnávateľa. Rast nárokov na prevenciu chorôb z povolania a ochorení súvisiacich s prácou a pracovných úrazov. Základné legislatívne úpravy, ktoré ukladajú povinnosti zamestnávateľom v oblasti ochrany zdravia pri práci. Požiadavky na pracovné podmienky pri práci s počítačom. Zdravotné problémy pri práci s počítačom. Preventívne lekárske prehliadky.