Jak předcházet krizi podniku? - Stehlíková, Anna
Popis najčastejších vnútropodnikových chýb podniku v období krízy. Návrh modelu „Ako predchádzať kríze“, ktorý by mal varovať vedenie podniku pred príchodom krízy a pomôcť tak firme prekonat počiatočné problémy.