Posúdenie finančnej situácie pri reštrukturalizácii podniku - Schwartzová, Zuzana
Využitie retrospektívnej analýzy, ktorá slúži na zhodnotenie súčasnej finančnej situácie podniku na základe výsledkov z minulosti.