Public finances vs. tax policy of the state during financial crisis - Schultzová, Anna
Verejné financie verzus daňová politika štátu počas finančnej krízy. Možnosti štátu konsolidovať verejné financie korekciou existujúcich daní (napr. revíziou VAT) alebo zavedením nových daní (napr. bankovej dani, daní z finančných transakcií).