Zákon č. 349/2012 Z.z. o obmedzení platieb v hotovosti s komentárom - Jurčíková, Božena
Účel zákona o obmedzení platieb v hotovosti. Predmet zákona, definícia platby v hotovosti a osoby v postavení odovzdávajúceho a príjemcu platby v hotovosti. Hodnota platieb v hotovosti. Služby, na ktoré sa zákaz platieb v hotovosti nevzťahuje. Priestupok, správny delikt a pokuty.