Slovensko zotrváva vo svojom nelichotivom hodnotení daňových únikov v rámci Európskej únie - Neupauerová, Zuzana
Aktuálna štúdia Európskej komisie. Slovensko v roku 2011 na štvrtom mieste v daňových únikoch za Gréckom, Lotyšskom a Rumunskom.