Outsourcing - odborníky nakoupit, nebo pronajmout - Rezlerová, Jaroslava
Pre spoločnosti s vysokými požiadavkami je často najefektívnejšie najať si externého odborníka. Outsourcing zaisťuje flexibilitu.