Strategická práce s talentem: vypořádejme se s mýty - Čechová Hansen, Barbara
Skúmanie dvoch mýtov, ktoré stoja v základoch súčasného uvažovania o talentoch, návrh nových prístupov. Čo môžu ľudia pracujúci s talentami robiť ináč. Generácia Y.