Analýza vývoja rozvinutosti poistného trhu v krajinách Európy prostredníctvom zhlukovej metódy - Dúžik, Ondrej, 1989-
Pozorovanie zmien vo vývoji poisťovníctva v Európe. Autor sa bližšie venuje v rozboroch a hodnoteniach krajinám V4. Posúdenie vhodnosti použitia zhlukovej metódy. Aplikácia zhlukovej metódy. Dendogram pre rok 1999 a 2008. Výsledky skúmania.