Vyhláška ministerstva školstva o priznávaní sociálneho štipendia študentom vysokých škôl - Neupauerová, Zuzana
Návrh zabezpečuje lepšie zohľadnenie aktuálnej situácie žiadateľa a spoločne posudzovaných osôb a rieši podozrenie na možné zneužívanie poberania sociálneho štipendia.