Finančné stropy by mali obmedziť volebnú kampaň od roku 2014 - Neupauerová, Zuzana
Právna norma a úprava zákona o politických stranách. Obmedzenia výdavkov, ktoré majú platiť od budúceho roka pre politické strany a hnutia, nezávislých kandidátov, predsedov krajov, primátorov či starostov. Povinnosť viesť finančné prostriedky určené na kampaň na osobitnom účte, a to pre každú volebnú kampaň samostatne.