Aplikácia metódy 5S pri hodnotení estetiky vo výrobnej firme - Flimel, Marián
Tedchnika používaná na udržiavanie kvalitného prostredia v organizácii, založená na piatich japonských slovách - Seiri (poriadok), Seiton (usporiadanie), Seiso (čistota), Seiketsu (správanie), Shitsuke (disciplína). Zavedenie postupov podľa metódy 5S na pracovisku výrobnej firmy.