Úspešné príbehy Mary Engelbreitová: umelkyňa a podnikateľka - licencovanie - Kapustová, Andrea
Autorka pestrofarebnných a zložitých dizajnov, ktorá sa stala priekopníčkou v poskytovaní licencií na umelecké diela. Prípadová štúdia.