Global economic trends and their impact on the creation of a new industrial policy in Slovakia - Barič, Ondrej
Priemyselná politika v EÚ a na Slovensku. Trvalo udržateľný rozvoj - stratégia EÚ a národná stratégia. Ekonomika znalostná, výskum a vývoj, inovácie.