Hodnotenie environmentálnej výkonnosti podniku formou indikátorov udržateľnej produkcie integrovaných do SEM - Szaryszová, Petra, 1984-
Udržateľný rast a vytvorenie metodiky hodnotenia environmentálnej výkonnosti podniku formou nových indikátorov udržateľnej produkcie integrovanej do SEM.