Koeficient konkurencieschopnosti firmy v súbore firiem - Chajdiak, Jozef
Návrh výpočtu koeficienta konkurencieschopnosti pre firmu v súbore firiem. Základom pre výpočet koeficienta je rovnomerne normovaná hodnota rozdielu skutočných tržieb a modelovej veľkosti tržieb.