Slovakia and global imbalance - present status and potential development - Kotlebová, Jana, 1969-
Globálna nerovnováha vo svetovom hospodárstve posledných rokov. Pozícia eurozóny v globálnej ekonomike v podmienkach globálnej nerovnováhy. Pozícia Slovenska v svetovej ekonomike.