Analýza vzťahu podielu hospitalizovaných detských pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti od kraja - Koróny, Samuel
Výsledky analýzy závislosti podielu hospitalizovaných detských pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti od kraja za obdobie 2009-2011.