Vplyv výšky finančných prostriedkov na kvalitu služieb poskytovaných sociálnym zariadením - Stankovič, Lýdia
Navrhnutie výšky finančných prostriedkov potrebných pre získanie a uskutočnenie rozvoja služieb v sociálnom zariadení. Riešenia, pre zlepšenie kvality poskytovaných služieb v konkrétnom sociálnom zariadení.