Produkcia odpadov v Slovenskej republike - Stričík, Michal, 1969-
Autor hodnotí vývoj v produkcii odpadu vo väzbe na vybrané ekonomické ukazovatele, ako aj spôsoby zhodnotenia a zneškodnenia odpadu v SR.