Plnenie úloh vnútorného kontrolného systému - Konvalinková, Iveta
Úlohy určené vnútorným kontrolným systémom v orgáne verejnej správy. Odbor vnútornej kontroly. Plán kontrolnej činnosti. Zamestnanci a kontrola.