Kultúra, kultúrnosť a jazyk lídrov - Helmová, Milena, 1954-
Kultúra spoločnosti, podniková kultúra a kultúra správania elity. Hlavné charakteristiky politického jazyka. Slovná zásoba politického jazyka. Ideologický a rétorický politický jazyk. Komunikačná etika.