Personálne riadenie - riadenie ľudských zdrojov? - Poniščiaková, Oľga
Etapy vývoja personálnej préce. Personálny manažment. Personálne riadenie a riadenie ľudských zdrojov. Úloha riadenia ľudských zdrojov. Podoby a modely riadenia ľudských zdrojov.