Analýza štruktúry študentov študujúcich na vysokých školách v Slovenskej a Českej republike - Kováč, Filip
Počty študentov v SR a ČR podľa formy štúdia a stupňa štúdia v roku 2012. Podiel študentov na celkovom počte obyvateľov v SR a ČR. Štruktúra študentov študujúcich na slovenských a českých vysokých školách v r. 2012.