Vysoké školstvo na Slovensku: stav, problémy a úlohy - Gonda, Vladimír
Trend masifikácie v slovenskom vysokom školstve. Extenzívny vývoj počtu študentov, profesorov a docentov na úkor kvality. Hodnotenie vysokých škôl v súčasnom období. Komplexná akreditácia.