Uplatňovanie zeleného marketingu v oblasti bioproduktov ako súčasť spoločensky zodpovedného podnikania - Lieskovská, Vanda, 1961-
Zelený marketing a rozvoj ekologického poľnohospodárstva. Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. Legislatíva ekologického poľnohospodárstva. Biopotraviny, bioprodukty a ich význam a miesto vo svete a v SR. Označovanie bioproduktov a biopotravín. Logo pre bioprodukty EÚ. Segmentácia spotrebiteľov ekologických potravín.