Najštedrejší mecenáš kultúry? Zadlžený štát - Kačalka, Ľuboslav
Problematika financovania kultúry na Slovensku. Významní podporovatelia kultúry - banky. Štátne financie v Slovenskom národnom divadle. Financovanie Teatra Wüstenrot. Najväčšie výdavky z rozpočtovej kapitoly Ministerstva kultúry SR v roku 2013. Dotácie Ministerstva kultúry SR v roku 2013. Podpora kultúry formou grantového systému.