TOP 20 žien slovenského biznisu - Jurinová, Martina
Rebríček TOP 20 zostavený z vrcholových manažérok, členiek predstavenstiev a riaditeliek. Poradie určujú tržby, rentabilita tržieb, počet zamestnancov ( v r. 2012), funkcia, ktorú členky rebríčka vykonávajú v rámci firmy a spoločenský vplyv.