Koncepčný rámec pre finančné výkazníctvo subjektov verejného sektora – Fáza jedna - Krišková, Zuzana
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor - IPSASB (International Public Sector Accounting Standards Board) vyvíja projekt Koncepčného rámca pre finančné výkazníctvo subjektov verejného sektora od roku 2006. Projekt je vyvíjaný v štyroch fázach, ktoré postupne spracovávajú jednotlivé zložky Koncepčného rámca IPSASB. Prvá fáza bola finalizovaná v januári 2013 vydaním prvých štyroch kapitol.