Užívanie drog vo vzťahu k šikanovaniu a agresivite na školách - Nociar, Alojz
Prieskum ESPAD (Európsky školský prieskum o alkohole, tabaku a drogách), uskutočnený v rokoch 2007 a 2011, ktorého sa zúčastnili žiaci základných a študenti stredných škôl.