Kyberšikana - Tóthová-Šimčáková, Mária
Nevhodné využívanie moderných technológií a nástrahy, ktoré sú s nimi spojené. Informačno-osvetová kampaň e-deti, ktorej sa venuje spoločnosť Orange. Kyberšikanovanie v podmienkach školy.