Vydávanie mediálneho obsahu na mobilných platformách: predikcie a vízie verzus realita a fakty - Miklošík, Andrej
Rozvoj mobilných zariadení a mobilného marketingu. Aktuálne trendy v mobilnom marketingu. Vydávanie mediálneho obsahu na tabletoch.