Kontraktná logistika prináša konkurenčnú výhodu - Stoličný, Roman
Nové situácie na trhu, ktoré si vyžadujú nové logistické modely. Optimalizovaná - kontraktná logistika, outsourcingové riešenia pre malé, stredné i veľké firmy.