Bezpečné, zdravé - aj s podpornými a posilnenými zložkami
V posledných rokoch sa veľa píše o funkčných potravinách, ktoré čoraz viac priťahujú pozornosť ľudí zodpovedne pristupujúcich k svojmu zdraviu. Čo sú to fukčné potraviny, kde majú pôvod, prečo sú dôležité.